Bedrijfsuitje

Flyboardschool Amsterdam beschikt over alle faciliteiten die nodig zijn voor een succesvol feest. U kunt dan ook voor diverse mogelijkheden bij ons terecht. Familie-uitjes, kinderfeestjes of bedrijfsuitjes bij ons kan het allemaal. Onze accommodatie is geschikt voor grote groepen en bij slecht weer zorgen wij dat deze overdekt en verwarmd is. Heeft u zelf een locatie op het oog waar u graag wilt flyboarden en bent u met een groep van 10 personen of meer? Dan komen wij graag bij u op locatie.

Unieke ervaring

Flyboarden is een nieuwe en extreme watersport die steeds populairder wordt. Tijdens het flyboarden ervaart u de kick van vrijheid terwijl u over het water vliegt. Bij Flyboardschool Amsterdam laten we u graag kennis maken met deze unieke en te gekke ervaring. Met de professionele begeleiding van onze enthousiaste instructeurs halen we op een veilige en leuke manier het maximale uit uw flyboard-ervaring. Samen met uw vrienden, familie of collega’s zult u hier mooie herinneringen opdoen waar nog lang over gepraat zal worden.

Hapje en drankje

Wat een feest bij Flyboardschool Amsterdam extra leuk maakt is dat de les niet vanaf een steiger is, maar vanaf een boot. Wanneer u niet aan het flyboarden bent kunt u vanuit de boot genieten van diverse gekoelde drankjes terwijl u kijkt naar uw vrienden of familieleden. Na het flyboarden kunt u in onze accommodatie nog even borrelen onder het genot van een hapje of een uitgebreide barbecue. Ons ervaren personeel, de muziekinstallatie en de toplocatie aan het Amsterdamse water vormen een succesformule voor ieder feest!

Contact Reserveren

bedrijfsuitje
1
1
1
1