Fly boarden Nederland

Fly boarden in Nederland? Dat kan bij Flyboardschool Amsterdam

Heeft u altijd al willen fly boarden in Nederland of wilt u een vriend(in), collega of familielid een onvergetelijke ervaring bezorgen? Overweeg dan eens om te fly boarden in de buurt van Amsterdam. Bij Flyboardschool Amsterdam beleeft u een heerlijke dag op en in het water. Onze ervaren instructeurs staan klaar om er samen met u een spetterend uitje van te maken. Bent u benieuwd naar onze tarieven en acties? Scroll naar beneden voor meer informatie.

Staat u te popelen om te fly boarden in Nederland?

Uit het water omhoog schieten, trucs uitproberen en snelheid maken. Klinkt dat u als muziek in de oren? Bij Flyboardschool Amsterdam kunt u deze nieuwe en razend populaire watersport zelf onder de knie proberen te krijgen. Fly boarden is niet alleen uitdagend, maar ook nog eens geschikt voor jong en oud. Woont u in Nederland en staat u te popelen om deze te gekke sport zelf een keer uit te oefenen? Reserveer dan snel op onze website.

Heeft u altijd al willen fly boarden in Nederland?

Naast fly boarden kunt u bij ons ook hover boarden en plezier beleven op een fun band. Fly boarden is mogelijk vanaf tien personen binnen een straal van 25 kilometer rondom Amsterdam. Bent u geïnteresseerd, maar woont u buiten dit gebied? Dat is geen enkel probleem; de kosten zijn dan in overleg met u.

Heeft u interesse in een spetterend avontuur?

Kijkt u ernaar uit om het water te trotseren? Of bent u nieuwsgierig naar onze werkwijze en wilt u meer informatie, bijvoorbeeld over onze prijzen? Scroll naar onder en neem contact met ons op via het contactformulier.

facebook galerij

Houd onze Facebookpagina in de gaten voor de leukste foto's en berichten!

naar onze facebook
OAuthException: (#10) To use 'Page Public Content Access', your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook. To submit this 'Page Public Content Access' feature for review please read our documentation on reviewable features: https://developers.facebook.com/docs/apps/review.