Flyboard Amsterdam

Wilt u een flyboard in Amsterdam?

Trucs uitproberen, uit het water omhoog schieten en snelheid maken. Klinkt dat u als muziek in de oren? Bij Flyboardschool Amsterdam kunt u deze nieuwe en razend populaire watersport zelf onder de knie proberen te krijgen. Een flyboard in Amsterdam is niet alleen uitdagend, maar ook nog eens geschikt voor jong en oud. Woont u in Amsterdam en omgeving en staat u te popelen om deze te gekke sport zelf een keer uit te oefenen? Reserveer dan snel op onze website.

Kom flyboarden in Amsterdam

Wilt u een vriend(in), collega of familielid een onvergetelijke ervaring bezorgen? Overweeg dan eens om te flyboarden in de buurt van Amsterdam. Bij Flyboardschool Amsterdam, die is opgericht in 2013, beleeft u een heerlijke dag op en in het water. Onze ervaren instructeurs staan klaar om er samen met u een spetterend uitje van te maken. Bent u benieuwd naar onze tarieven en acties? Bekijk dan onze website voor meer informatie.

Durft u een flyboard aan in de buurt van Amsterdam?

Naast een flyboard kunt u bij ons ook terecht voor hoverboarden en plezier beleven op een fun band. Flyboarden is mogelijk vanaf tien personen binnen een straal van 25 kilometer rondom Amsterdam. Bent u geïnteresseerd, maar woont u buiten dit gebied? Dat is geen enkel probleem; de kosten zijn dan in overleg met u.

Heeft u interesse in een spetterend avontuur?

Kijkt u ernaar uit om het water te trotseren? Of bent u nieuwsgierig naar onze werkwijze en wilt u meer informatie, bijvoorbeeld over onze tarieven? Scroll naar onder of neem contact met ons op.

1
1
1
1