Flyboard les

Is flyboard les iets voor u?

Uit het water omhoog schieten, salto’s uitproberen en snelheid maken. Klinkt dat u als muziek in de oren? Dan is flyboard les echt iets voor u! Bij Flyboardschool Amsterdam kunt u terecht als u flyboard les wilt nemen of een flyboard wilt huren. Deze nieuwe en razend populaire watersport kunt u zelf onder de knie krijgen. Flyboard les is niet alleen uitdagend, maar ook nog eens geschikt voor jong en oud. Woont u in Amsterdam en omgeving en staat u te popelen om deze te gekke sport zelf een keer uit te oefenen? Reserveer dan snel op onze website en neem een flyboard les!

Flyboard les in Amsterdam

Wilt u een vriend(in), collega of familielid een onvergetelijke ervaring bezorgen? Overweeg dan eens te gaan flyboarden in Amsterdam door een flyboard les te volgen. Bij Flyboardschool Amsterdam, die is opgericht in 2013, beleeft u een heerlijke dag op en in het water. Onze ervaren instructeurs staan klaar om er samen met u een spetterende flyboard les van te maken. Bent u benieuwd naar onze tarieven en actief? Kijk dan hier!

Contact Reserveren

Wat is flyboarden?

Flyboarden is een watersport waarbij u middels twee krachtige waterstralen die uit twee flyboard schoenen komen hoog boven het water kunt voortbewegen. Deze waterstralen worden opgewekt door een waterscooter die altijd verbonden is met uw flyboard. U zou een flyboard kunnen zien als een jetpack op waterkracht. Maar hoe werkt dit precies?

Zodra het flyboard aan gaat stroomt het water van de pomp via een slang naar de uitlaten van het flyboard. Door deze harde waterstraal wordt er flinke stuwkracht veroorzaakt, waardoor u zich omhoog kunt laten duwen op het bord. Het is lastig om op een flyboard te blijven staan, want deze sport vraagt om heel veel balans. Om evenwicht te houden moet uw u lichaam continu blijven aanspannen. Wanneer u over het water wilt bewegen of bepaalde bewegingen wilt maken, verschuift u uw gewicht en kantelt u uw voeten de gewenste richting. Het is even oefenen, maar de meeste mensen kunnen na een half uur oefenen al blijven staan op een flyboard. Misschien lukt u dat ook wel!?

Over Flyboardschool Amsterdam

We zullen u wat meer vertellen Over ons en over de start van Flyboardschool Amsterdam. Flyboardschool Amsterdam is een jong bedrijf dat in 2013 is opgezet door wakeboarder en wakeboardinstructeur Aron Kriek. Hij was op zoek naar een nieuwe uitdaging en besloot dit bedrijf in smaenwerking met Wakeboardschool Amsterdam op te zetten. Flyboardschool Amsterdam is de enige Flyboardschool in Nederland die flyboard les geeft. Dit gegeven maakt de ervaring van de flyboard les extra bijzonder en uniek.

Wanneer u flyboard les bij Flyboardschool Amsterdam krijgt u de allerbeste en meest professionele begeleiding van de meest enthousiaste flyboard instructeurs. Wanneer u flyboard les neemt bij de Flyboardschool Amsterdam flyboardt u niet vanaf een steiger, maar vanaf een boot! Als u niet aan de beurt bent om te flyboarden kunt u vanuit de luxe Jan van Gent-sloep met een gekoeld drankje in uw hand kijken naar de anderen die aan het flyboarden zijn. Na de flyboard les in Nederland kunt u heerlijk genieten van een hapje en een drankje in onze accommodatie die uitkijkt over het water.

Naast een flyboard les kunt u bij ons ook terecht voor hoverboarden lessen en plezier beleven op een fun band. Een flyboard les is al mogelijk vanaf tien personen binnen een straal van 25 kilometer rondom Amsterdam. Bent u geïnteresseerd, maar woont u buiten dit gebied? Dat is geen enkel probleem; de kosten zijn dan in overleg met u. U kunt dus zelf bepalen waar en wanneer u een flyboard les wilt volgen, want de instructeurs komen gewoon u toe!

Heeft u interesse in een spetterend avontuur?

Kijkt u ernaar uit om het water te trotseren tijdens een flyboard les? Flyboard les bij Flyboardschool Amsterdam is gegarandeerd een succes! Wilt u meer informatie of bent u nieuwsgierig naar onze werkwijze? Neem contact met ons op via het contactformulier. Onze medewerkers staan u graag te woord. Wanneer u meer wilt lezen over de tarieven en reserveren kunt u op de website meer lezen. Misschien zien we u binnenkort wel tijdens een flyboard les!</p

1
1
1
1