Flyboard Lessen

Wilt u flyboard lessen?

Uit het water omhoog schieten, salto’s uitproberen en snelheid maken. Klinkt dat u als muziek in de oren? Bij Flyboardschool Amsterdam kunt u terecht flyboard lessen. Deze nieuwe en razend populaire watersport kunt u zelf onder de knie krijgen. Flyboard lessen zijn niet alleen uitdagend, maar ook nog eens geschikt voor jong en oud. Woont u in Amsterdam en omgeving en staat u te popelen om deze te gekke sport zelf een keer uit te oefenen? Reserveer dan snel op onze website.

Flyboard lessen in Amsterdam

Wilt u een vriend(in), collega of familielid een onvergetelijke ervaring bezorgen? Overweeg dan eens flyboard lessen in Amsterdam. Bij Flyboardschool Amsterdam, die is opgericht in 2013, beleeft u een heerlijke dag op en in het water. Onze ervaren instructeurs staan klaar om er samen met u spetterende lessen van te maken. Bent u benieuwd naar onze tarieven en acties? Bekijk dan onze website voor meer informatie.

Durft u te flyboarden in de buurt van Amsterdam?

Naast flyboard lessen kunt u bij ons ook terecht voor hoverboard lessen en plezier beleven op een fun band. Flyboarden is mogelijk binnen een straal van 25 kilometer rondom Amsterdam. Bent u geïnteresseerd, maar woont u buiten dit gebied? Dat is geen enkel probleem; de kosten zijn dan in overleg met u.

Heeft u interesse in een spetterend avontuur?

Kijkt u ernaar uit om het water te trotseren? Of bent u nieuwsgierig naar onze werkwijze en wilt u meer informatie, bijvoorbeeld over onze prijzen? Neem contact met ons op via het contactformulier.

facebook galerij

Houd onze Facebookpagina in de gaten voor de leukste foto's en berichten!

naar onze facebook

Please try entering https://graph.facebook.com/201744100004021/photos?fields=source,link,name,images,album&limit=16 into your URL bar and seeing if the page loads.Facebook API came back with a faulty result. You may be accessing an album you do not have permissions to access.