Flyboard Nederland

Een flyboard in Nederland? Flyboardschool Amsterdam heeft ze!

Heeft u altijd al gebruik willen maken van een flyboard in Nederland of wilt u een vriend(in), collega of familielid een onvergetelijke ervaring bezorgen? Overweeg dan eens om te flyboarden in Nederland in de buurt van Amsterdam, bij Flyboardschool Amsterdam. Deze ongelooflijk gave, actieve en spetterende sportactiviteit is leuk voor jong en oud! Bij Flyboardschool Amsterdam beleeft u een heerlijke dag op en in het water. Onze ervaren instructeurs staan klaar om er samen met u een spetterend uitje van te maken. Bent u benieuwd naar onze tarieven en acties? Lees dan vooral verder voor meer informatie. Wanneer u vragen heeft kunt u gerust contact met ons opnemen, we staan u graag te woord!

Durft u een flyboard aan in Nederland?

Uit het water omhoog schieten, trucs uitproberen en snelheid maken. Klinkt dat u als muziek in de oren? Bij Flyboardschool Amsterdam kunt u deze nieuwe en razend populaire watersport zelf onder de knie proberen te krijgen. Precies, u hoeft nog helemaal geen ervaring te hebben om bij ons op flyboard te mogen stappen. Iedereen kan leren, al vergt het zeker even wat oefening voordat u de nodige trucjes kunt uitvoeren.

Een flyboard is niet alleen uitdagend, maar ook nog eens geschikt voor jong en oud. Woont u in Nederland en staat u te popelen om deze te gekke sport zelf een keer uit te oefenen? Reserveer dan snel op onze website. Naast voor flyboarden, kunt u bij Flyboardschool Amsterdam ook terecht voor hoverboarden en veel plezier beleven op een fun band. Flyboarden is al mogelijk vanaf tien personen binnen een straal van 25km rondom Amsterdam. Het is ook mogelijk dat wij buiten het gebied bij jullie komen, de kosten kunnen we in overleg met elkaar afstemmen.

Contact Reserveren

Hoe werkt flyboarden?

U vraagt u natuurlijk af hoe flyboarden in Nederland precies werkt. Hoe dit werkt leggen we u graag uit! Wanneer u gaat flyboarden in Nederland, gaat u op een flyboard staan waar water uit komt. Het water stroomt van de pomp via een slang naar de uitlaten van het flyboard, waardoor er een enorme stuwkracht ontstaat. Deze stuwkracht zorgt er voor dat u zich omhoog kunt laten duwen. Het is niet heel erg gemakkelijk om op een flyboard te staan, want het staan op een flyboard vergt veel balans en inspanning. Om evenwicht te kunnen houden moet u uw lichaam aangespannen houden. Wanneer u het flyboard wilt besturen, verschuift u uw gewicht en kantelt u uw voeten naar de kant waar u op wil. De meeste mensen kunnen na ongeveer 30 minuten op een flyboard staan, dus flyboarden in Nederland bij Flyboardschool Amsterdam is echt een gevalletje van oefening baart kunst.

Heeft u altijd al een flyboard in Nederland willen gebruiken?

Naast flyboarden in Nederland kunt u bij ons ook terecht voor hoverboarden en plezier beleven op een fun band. Flyboarden is geschikt voor jong en oud, dus ook voor kinderen! Voorwaarde is wel dat de kinderen minimala 40kg wegen. Als het kind lichter is dan dat, zal het voor het kind erg moeilijk zijn om het board goed genoeg in balans te houden op de straal water. Flyboarden in Nederland is mogelijk vanaf tien personen binnen een straal van 25 kilometer rondom Amsterdam. Bent u geïnteresseerd, maar woont u buiten dit gebied? Dat is geen enkel probleem; de kosten zijn dan in overleg met u. Neem voor foto’s een kijkje in de gallerij! en laat u inspireren!

Eten en flyboarden

Flyboardschool Amsterdam waar u kunt flyboarden in Nederland is gevestigd nabij Café Restaurant Vrijburcht aan de Jan Olphert Vaillantlaan 159. Hier kunt u lekker genieten van een hapje en een drinken in de buurt. U ben van harte welkom om voor of na het flyboarden bij Vrijburcht gezellig wat te komen eten of drinken. We beschikken over een prachtig terras dat uitkijkt over het water. Speciaal voor gasten van Flyboardschool Amsterdam is er een arrangement waar u gebruik van kunt maken. Vraag hiernaar als u hier gebruik van zou willen maken.

Contact Reserveren

Over Flyboardschool Amsterdam voor flyboarden in Nederland

Maar wie zijn wie eigenlijk en hoe is dit bedrijf tot stand gekomen? We vertellen u graag meer over ons! Flyboardschool Amsterdam is een jonge onderneming die is opgericht door wakeboarder en wakeboardinstructeur Aron Kriek in 2013. De oprichter was in die tijd op zoek naar een nieuwe uitdaging en besloot een samenwerking aan te gaan met Wakeboardschool Amsterdam. Omdat onze flyboardschool de enige flyboardschool van heel Nederland is en ook nog eens de enige flyboardschool is waar je flyboardt vanuit een boot, is onze flyboardschool de plek voor het hebben van een leuke sportieve dag of les. Wanneer u bij ons gaat flyboarden in Nederland, weet u zeker dat u een leuke dag hebt die u nooit meer zult vergeten. Wij zorgen voor een spetterende ervaring op het gebied van flyboarden in Nederland.

Heeft u interesse in een spetterend avontuur?

Kijkt u ernaar uit om het water te trotseren? Of bent u nieuwsgierig naar onze werkwijze en wilt u meer informatie, bijvoorbeeld over onze prijzen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier! Ook wanneer u vragen heeft over de sport zelf of over de lessen die wij aanbieden kunt u gerust contact met ons opnemen! We staan u graag te woord over wat wij doen en over de mogelijkheden. Wanneer u een reservering wilt plaatsen kunt u dit op een gemakkelijke manier doen via de reserveringspagina.

1
1
1
1