Flyboard Nederland

Een flyboard in Nederland? Flyboardschool Amsterdam heeft ze!

Heeft u altijd al gebruik willen maken van een flyboard in Nederland of wilt u een vriend(in), collega of familielid een onvergetelijke ervaring bezorgen? Overweeg dan eens om te flyboarden in de buurt van Amsterdam. Deze ongelooflijk gave, actieve en spetterende sportactiviteit is leuk voor jong en oud! Bij Flyboardschool Amsterdam beleeft u een heerlijke dag op en in het water. Onze ervaren instructeurs staan klaar om er samen met u een spetterend uitje van te maken. Bent u benieuwd naar onze tarieven en acties? Lees dan vooral verder voor meer informatie.

Durft u een flyboard aan in Nederland?

Uit het water omhoog schieten, trucs uitproberen en snelheid maken. Klinkt dat u als muziek in de oren? Bij Flyboardschool Amsterdam kunt u deze nieuwe en razend populaire watersport zelf onder de knie proberen te krijgen. Precies, u hoeft nog helemaal geen ervaring te hebben om bij ons op flyboard te mogen stappen. Iedereen kan leren, al vergt het zeker even wat oefening voordat u de nodige trucjes kunt uitvoeren.

Een flyboard is niet alleen uitdagend, maar ook nog eens geschikt voor jong en oud. Woont u in Nederland en staat u te popelen om deze te gekke sport zelf een keer uit te oefenen? Reserveer dan snel op onze website.

Heeft u altijd al een flyboard in Nederland willen gebruiken?

Naast een flyboard kunt u bij ons ook terecht voor hoverboarden en plezier beleven op een fun band. Flyboarden is mogelijk vanaf tien personen binnen een straal van 25 kilometer rondom Amsterdam. Bent u geïnteresseerd, maar woont u buiten dit gebied? Dat is geen enkel probleem; de kosten zijn dan in overleg met u.

Wilt u graag met kinderen op een flyboard in Nederland leren ‘vliegen’ boven het water? Dat kan, mits de kinderen minimaal 40 kg zijn. Als het kind lichter is, zal het te moeilijk zijn om het board goed genoeg in balans te houden op de straal water.

Eten en flyboarden

Flyboardschool Amsterdam is gevestigd nabij Café Restaurant Vrijburcht aan de Jan Olphert Vaillantlaan 159. Hier kunt u lekker genieten van een hapje en een drinken in de buurt. U ben van harte welkom om voor of na het flyboarden bij Vrijburcht wat te eten of te drinken. Speciaal voor gasten van Flyboardschool Amsterdam is er een arrangement waar u gebruik van kunt maken. Vraag hiernaar als u hier gebruik van zou willen maken.

Heeft u interesse in een spetterend avontuur?

Kijkt u ernaar uit om het water te trotseren? Of bent u nieuwsgierig naar onze werkwijze en wilt u meer informatie, bijvoorbeeld over onze prijzen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier!

Wilt u het flyboarden graag een keer ervaren plaats dan eenvoudig een reservering via onze reserveringspagina. Ook kun u geheel vrijblijvend contact opnemen met ons opnemen voor vragen over het flyboarden of de mogelijkheden.

facebook galerij

Houd onze Facebookpagina in de gaten voor de leukste foto's en berichten!

naar onze facebook

Please try entering https://graph.facebook.com/201744100004021/photos?fields=source,link,name,images,album&limit=16 into your URL bar and seeing if the page loads.Facebook API came back with a faulty result. You may be accessing an album you do not have permissions to access.