Flyboarden Amsterdam

Wilt u flyboarden in Amsterdam?

Uit het water omhoog schieten, trucs uitproberen en snelheid maken. Klinkt dat u als muziek in de oren? Bij Flyboardschool Amsterdam kunt u deze nieuwe en razend populaire watersport zelf onder de knie proberen te krijgen. Flyboarden is niet alleen uitdagend, maar ook nog eens geschikt voor jong en oud. Woont u in Amsterdam en omgeving en staat u te popelen om deze te gekke sport zelf een keer uit te oefenen? Reserveer dan snel op onze website.

Kom flyboarden in Amsterdam

Wilt u een vriend(in), collega of familielid een onvergetelijke ervaring bezorgen? Overweeg dan eens om te flyboarden in de buurt van Amsterdam. Bij Flyboardschool Amsterdam, die is opgericht in 2013, beleeft u een heerlijke dag op en in het water. Onze ervaren instructeurs staan klaar om er samen met u een spetterend uitje van te maken. Bent u benieuwd naar onze tarieven en acties? Bekijk dan onze website voor meer informatie.

Durft u te flyboarden in de buurt van Amsterdam?

Naast flyboarden kunt u bij ons ook hoverboarden en plezier beleven op een fun band. Flyboarden is ook mogelijk binnen een straal van 25 kilometer rondom Amsterdam. Bent u geïnteresseerd, maar woont u buiten dit gebied? Dat is geen enkel probleem; de kosten zijn dan in overleg met u.

Heeft u interesse in een spetterend avontuur?

Kijkt u ernaar uit om het water te trotseren? Of bent u nieuwsgierig naar onze werkwijze en wilt u meer informatie, bijvoorbeeld over onze prijzen? Neem contact met ons op via het contactformulier op onze website.

1
1
1
1