Flyboarden ijburg

Flyboarden in ijburg!

Uit het water omhoog schieten, trucs uitproberen en snelheid maken. Klinkt dat u als muziek in de oren? Bij Flyboardschool Amsterdam kunt u deze nieuwe en razend populaire watersport zelf onder de knie proberen te krijgen. Flyboarden in ijburg is niet alleen uitdagend, maar ook nog eens geschikt voor jong en oud. Woont u in de regio Amsterdam en staat u te popelen om het spectaculaire flyboardavontuur aan te gaan? Reserveer dan nu op onze website.

Met vrienden flyboarden in ijburg

Wilt u een vriend(in), collega of familielid een onvergetelijke tijd bezorgen? Kom dan eens flyboarden in de buurt van ijburg. Bij Flyboardschool Amsterdam, die is opgericht in 2013, beleeft u een heerlijke dag op en in het water. Onze ervaren instructeurs staan klaar om er samen met u een spectaculair uitje van te maken. Bent u benieuwd naar onze prijzen en acties? Bekijk dan nu onze website voor meer informatie.

De leukste uitjes van Amsterdam

Naast flyboarden kunt u bij ons ook hoverboarden en plezier beleven op een fun band. Flyboarden of hoverboarden is ook mogelijk binnen een straal van 25 kilometer rondom Amsterdam. Woont u buiten dit gebied? Dat is geen enkel probleem; in overleg is een andere locatie mogelijk!

Heeft u interesse in een sportief avontuur?

Kijkt u ernaar uit om het water te trotseren? Of bent u nieuwsgierig naar onze prijzen en wilt u meer informatie, bijvoorbeeld over onze werkwijze? Neem contact met ons op via het contactformulier!

1
1
1
1