Flyboardschool Amsterdam is wegens Corona te koop.

Flyboarden ijburg

Flyboarden in ijburg!

Uit het water omhoog schieten, trucs uitproberen en snelheid maken. Klinkt dat u als muziek in de oren? Bij Flyboardschool Amsterdam kunt u deze nieuwe en razend populaire watersport zelf onder de knie proberen te krijgen. Flyboarden in ijburg is niet alleen uitdagend, maar ook nog eens geschikt voor jong en oud. Woont u in de regio Amsterdam en staat u te popelen om het spectaculaire flyboardavontuur aan te gaan? Reserveer dan nu op onze website.

Met vrienden flyboarden in ijburg

Wilt u een vriend(in), collega of familielid een onvergetelijke tijd bezorgen? Kom dan eens flyboarden in de buurt van ijburg. Bij Flyboardschool Amsterdam, die is opgericht in 2013, beleeft u een heerlijke dag op en in het water. Onze ervaren instructeurs staan klaar om er samen met u een spectaculair uitje van te maken. Bent u benieuwd naar onze prijzen en acties? Bekijk dan nu onze website voor meer informatie.

De leukste uitjes van Amsterdam

Naast flyboarden kunt u bij ons ook hoverboarden en plezier beleven op een fun band. Flyboarden of hoverboarden is ook mogelijk binnen een straal van 25 kilometer rondom Amsterdam. Woont u buiten dit gebied? Dat is geen enkel probleem; in overleg is een andere locatie mogelijk!

Heeft u interesse in een sportief avontuur?

Kijkt u ernaar uit om het water te trotseren? Of bent u nieuwsgierig naar onze prijzen en wilt u meer informatie, bijvoorbeeld over onze werkwijze? Neem contact met ons op via het contactformulier!

facebook galerij

Houd onze Facebookpagina in de gaten voor de leukste foto's en berichten!

naar onze facebook
OAuthException: (#200) Missing Permissions