Flyboarden leren

Is flyboarden leren iets voor u?

Uit het water omhoog schieten, salto’s uitproberen en snelheid maken. Klinkt dat u als muziek in de oren? Bij Flyboardschool Amsterdam kunt u terecht als u flyboarden wilt leren. Deze nieuwe en razend populaire watersport kunt u zelf onder de knie krijgen. Flyboarden les is niet alleen uitdagend, maar ook nog eens geschikt voor jong en oud. Woont u in Amsterdam en omgeving en staat u te popelen om deze te gekke sport zelf een keer uit te oefenen? Reserveer dan snel op onze website.

Leren flyboarden in Amsterdam

Wilt u een vriend(in), collega of familielid een onvergetelijke ervaring bezorgen? Overweeg dan eens een te gaan flyboarden in Amsterdam. Bij Flyboardschool Amsterdam, die is opgericht in 2013, beleeft u een heerlijke dag op en in het water. Onze ervaren instructeurs staan klaar om er samen met u een spetterende les van te maken. Bent u benieuwd naar onze tarieven en acties? Bekijk dan onze website voor meer informatie.

Gaat u ook mee flyboarden?

Naast flyboarding kunt u bij ons ook terecht voor hoverboarden lessen en plezier beleven op een fun band. Flyboarden is mogelijk vanaf tien personen binnen een straal van 25 kilometer rondom Amsterdam. Bent u geïnteresseerd, maar woont u buiten dit gebied? Dat is geen enkel probleem; de kosten zijn dan in overleg met u.

Heeft u interesse in een spetterend avontuur?

Kijkt u ernaar uit om het water te trotseren? Flyboarden leren bij Flyboardschool Amsterdam is gegarandeerd een succes! Wilt u meer informatie of bent u nieuwsgierig naar onze werkwijze? Neem contact met ons op via het contactformulier.

1
1
1
1