Flyboardschool Amsterdam is wegens Corona te koop.

Flyboarden Les

Wilt u flyboarden les?

Uit het water omhoog schieten, salto’s uitproberen en snelheid maken. Klinkt dat u als muziek in de oren? Bij Flyboardschool Amsterdam kunt u terecht flyboarden les. Deze nieuwe en razend populaire watersport kunt u zelf onder de knie krijgen. Flyboarden les is niet alleen uitdagend, maar ook nog eens geschikt voor jong en oud. Woont u in Amsterdam en omgeving en staat u te popelen om deze te gekke sport zelf een keer uit te oefenen? Reserveer dan snel op onze website.

Flyboarden les in Amsterdam

Wilt u een vriend(in), collega of familielid een onvergetelijke ervaring bezorgen? Overweeg dan eens een flyboarden les in Amsterdam. Bij Flyboardschool Amsterdam, die is opgericht in 2013, beleeft u een heerlijke dag op en in het water. Onze ervaren instructeurs staan klaar om er samen met u een spetterende les van te maken. Bent u benieuwd naar onze tarieven en acties? Bekijk dan onze website voor meer informatie.

Durft u te flyboarden in de buurt van Amsterdam?

Naast flyboarden les kunt u bij ons ook terecht voor hoverboarden les en plezier beleven op een fun band. Flyboarden is mogelijk vanaf tien personen binnen een straal van 25 kilometer rondom Amsterdam. Bent u geïnteresseerd, maar woont u buiten dit gebied? Dat is geen enkel probleem; de kosten zijn dan in overleg met u.

Heeft u interesse in een spetterend avontuur?

Kijkt u ernaar uit om het water te trotseren? Of bent u nieuwsgierig naar onze werkwijze en wilt u meer informatie, bijvoorbeeld over onze prijzen? Neem contact met ons op via het contactformulier.

facebook galerij

Houd onze Facebookpagina in de gaten voor de leukste foto's en berichten!

naar onze facebook
OAuthException: (#200) Missing Permissions