Flyboarden Nederland

Flyboarden in Nederland? Dat kan bij Flyboardschool Amsterdam

Heeft u altijd al willen flyboarden in Nederland of wilt u een vriend(in), collega of familielid een onvergetelijke ervaring bezorgen? Overweeg dan eens om te flyboarden in de buurt van Amsterdam. Dit is een nieuwe watersport waarbij u door middel van twee krachtige waterstralen, opgewekt door een waterscooter, hoog boven water kunt vliegen en trucs kunt doen. Bij Flyboardschool Amsterdam beleeft u een heerlijke dag op en in het water. Onze ervaren instructeurs staan klaar om er samen met u een spetterend uitje van te maken. Bent u benieuwd naar onze tarieven en acties? Bekijk dan onze website voor meer informatie.

Staat u te popelen om te flyboarden in Nederland?

Uit het water omhoog schieten, trucs uitproberen en snelheid maken boven het water. Klinkt dat u als muziek in de oren voor een leuke middag? Bij Flyboardschool Amsterdam kunt u deze nieuwe en razend populaire watersport zelf onder de knie proberen te krijgen. Flyboarden in Nederland is niet alleen uitdagend, maar ook nog eens geschikt voor jong en oud. Woont u in Nederland en staat u te popelen om deze te gekke sport zelf een keer uit te oefenen? Reserveer dan snel een les op onze website! U kunt eenvoudig reserveren voor een groep in onze agenda.

Heeft u altijd al willen flyboarden in Nederland?

Naast flyboarden kunt u bij ons ook hoverboarden en plezier beleven op een fun band. Flyboarden is ook mogelijk binnen een straal van 25 kilometer rondom Amsterdam. Bent u geïnteresseerd, maar woont u buiten dit gebied? Dat is geen enkel probleem; de kosten zijn dan in overleg met u.

Met hoeveel personen kan ik flyboarden?

Sinds kort beschikken wij over vijf Seadoo-waterscooters uitgerust met Zapata-flyboards. Dit maakt het mogelijk om met vijf mensen tegelijk te flyboarden. Bij grotere groepen kan dit aantal eventueel nog uitgebreid worden. Heeft u zelf een mooie plek in gedachten om te flyboarden en bent u met een groep van 10 of meer deelnemers? Dan kunnen wij ook bij u op locatie komen.

Mocht u willen flyboarden op onze locatie, dan stapt u op het Amsterdam-Rijn naast de Enneüs Heermabrug op een flyboard. Dit is een zeer prettige locatie met mogelijkheid tot een arrangement inclusief eten en drinken bij Café Restaurant Vrijburcht. Wij nodigen u graag uit voor een onvergetelijke dag samen met uw vrienden.

Heeft u interesse in een spetterend avontuur?

Kijkt u ernaar uit om het water te trotseren? Of bent u nieuwsgierig naar onze werkwijze en wilt u meer informatie, bijvoorbeeld over onze prijzen? Scroll naar onder en neem contact met ons op via het contactformulier. U kunt ook altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen voor vragen over het flyboarden of de mogelijkheden.

1
1
1
1