Flyboardschool Amsterdam is wegens Corona te koop.

Flyboarden Nederland

Flyboarden in Nederland? Dat kan bij Flyboardschool Amsterdam

Heeft u altijd al willen flyboarden in Nederland of wilt u een vriend(in), collega of familielid een onvergetelijke ervaring bezorgen? Overweeg dan eens om te flyboarden in de buurt van Amsterdam. Dit is een nieuwe watersport waarbij u door middel van twee krachtige waterstralen, opgewekt door een waterscooter, hoog boven water kunt vliegen en trucs kunt doen. Bij Flyboardschool Amsterdam beleeft u een heerlijke dag op en in het water. Onze ervaren instructeurs staan klaar om er samen met u een spetterend uitje van te maken. Bent u benieuwd naar onze tarieven en acties? Bekijk dan onze website voor meer informatie.

Staat u te popelen om te flyboarden in Nederland?

Uit het water omhoog schieten, trucs uitproberen en snelheid maken boven het water. Klinkt dat u als muziek in de oren voor een leuke middag? Bij Flyboardschool Amsterdam kunt u deze nieuwe en razend populaire watersport zelf onder de knie proberen te krijgen. Flyboarden in Nederland is niet alleen uitdagend, maar ook nog eens geschikt voor jong en oud. Woont u in Nederland en staat u te popelen om deze te gekke sport zelf een keer uit te oefenen? Reserveer dan snel een les op onze website! U kunt eenvoudig reserveren voor een groep in onze agenda.

Heeft u altijd al willen flyboarden in Nederland?

Naast flyboarden kunt u bij ons ook hoverboarden en plezier beleven op een fun band. Flyboarden is ook mogelijk binnen een straal van 25 kilometer rondom Amsterdam. Bent u geïnteresseerd, maar woont u buiten dit gebied? Dat is geen enkel probleem; de kosten zijn dan in overleg met u.

Met hoeveel personen kan ik flyboarden?

Sinds kort beschikken wij over vijf Seadoo-waterscooters uitgerust met Zapata-flyboards. Dit maakt het mogelijk om met vijf mensen tegelijk te flyboarden. Bij grotere groepen kan dit aantal eventueel nog uitgebreid worden. Heeft u zelf een mooie plek in gedachten om te flyboarden en bent u met een groep van 10 of meer deelnemers? Dan kunnen wij ook bij u op locatie komen.

Mocht u willen flyboarden op onze locatie, dan stapt u op het Amsterdam-Rijn naast de Enneüs Heermabrug op een flyboard. Dit is een zeer prettige locatie met mogelijkheid tot een arrangement inclusief eten en drinken bij Café Restaurant Vrijburcht. Wij nodigen u graag uit voor een onvergetelijke dag samen met uw vrienden.

Heeft u interesse in een spetterend avontuur?

Kijkt u ernaar uit om het water te trotseren? Of bent u nieuwsgierig naar onze werkwijze en wilt u meer informatie, bijvoorbeeld over onze prijzen? Scroll naar onder en neem contact met ons op via het contactformulier. U kunt ook altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen voor vragen over het flyboarden of de mogelijkheden.

facebook galerij

Houd onze Facebookpagina in de gaten voor de leukste foto's en berichten!

naar onze facebook
OAuthException: (#200) Missing Permissions