Flyboardschool Amsterdam is wegens Corona te koop.

Flyboarden Nieuwe meer

Flyboarden op het Nieuwe meer

Heeft u altijd al willen flyboarden op een mooie locatie of wilt u een vriend(in), collega of familielid een onvergetelijke ervaring bezorgen? Kom dan eens flyboarden in Amsterdam. Bij Flyboardschool Amsterdam beleeft u een spectaculaire dag op en in het water. Bij ons kunt u flyboarden in IJburg, een unieke locatie in de omgeving van Amsterdam. Deze locatie is gemakkelijk binnen een paar minuten te bereiken vanaf centraal station Amsterdam.Bent u benieuwd naar onze tarieven en acties? Bekijk dan onze website voor meer informatie. Onze ervaren instructeurs staan klaar om er samen met u een spektakel van te maken.

Staat u te popelen om te flyboarden?

Tien meter uit het water omhoog schieten, trucs uitproberen en snelheid maken. Klinkt dat u als muziek in de oren? Bij Flyboardschool Amsterdam kunt u de uitdaging aangaan, spektakel verzekerd. Flyboarden is niet alleen uitdagend, maar ook nog eens geschikt voor alle leeftijden. Woont u in de omgeving van Amsterdam en staat u te popelen om deze te unieke sport zelf een keer uit te oefenen? Reserveer dan nu op onze website.

Groepsuitje

Naast flyboarden kunt u bij ons ook hoverboarden en plezier beleven op een fun band. Flyboarden is mogelijk vanaf 10 personen binnen een straal van 25 kilometer rondom Amsterdam. Bent u geïnteresseerd, maar woont u buiten dit gebied? Dat is geen enkel probleem; in overleg komen wij op locatie.

Spectaculair flyboardavontuur

Kijkt u ernaar uit om tot wel tien meter het water uit te schieten? Of bent u nieuwsgierig naar onze werkwijze en wilt u meer informatie, bijvoorbeeld over de mogelijkheden en prijzen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

facebook galerij

Houd onze Facebookpagina in de gaten voor de leukste foto's en berichten!

naar onze facebook
OAuthException: (#200) Missing Permissions