Flyboardschool Amsterdam is wegens Corona te koop.

Flyboarden Noord-Holland

Flyboarden in Noord-Holland? Dat kan bij Flyboardschool Amsterdam!

Heeft u altijd al willen flyboarden in Noord-Holland of wilt u een vriend(in), collega of familielid een onvergetelijke ervaring bezorgen? Overweeg dan eens om te flyboarden in de buurt van Amsterdam. Bij Flyboardschool Amsterdam beleeft u een heerlijke dag op en in het water. Onze ervaren instructeurs staan klaar om er samen met u een spetterend uitje van te maken. Bent u benieuwd naar onze tarieven en acties? Bekijk dan onze website voor meer informatie.

Staat u te popelen om te flyboarden in Noord-Holland?

Uit het water omhoog schieten, trucs uitproberen en snelheid maken. Klinkt dat u als muziek in de oren? Bij Flyboardschool Amsterdam kunt u deze nieuwe en razend populaire watersport zelf onder de knie proberen te krijgen. Flyboarden is niet alleen uitdagend, maar ook nog eens geschikt voor jong en oud. Woont u in Noord-Holland en staat u te popelen om deze te gekke sport zelf een keer uit te oefenen? Reserveer dan snel op onze website.

Heeft u altijd al willen flyboarden in Nederland?

Naast flyboarden kunt u bij ons ook hoverboarden en plezier beleven op een fun band. Flyboarden is mogelijk vanaf tien personen binnen een straal van 25 kilometer rondom Amsterdam. Bent u geïnteresseerd, maar woont u buiten dit gebied? Dat is geen enkel probleem; de kosten zijn dan in overleg met u.

Heeft u interesse in een spetterend avontuur?

Kijkt u ernaar uit om het water te trotseren? Of bent u nieuwsgierig naar onze werkwijze en wilt u meer informatie, bijvoorbeeld over onze prijzen? Neem contact met ons op via het contactformulier.

facebook galerij

Houd onze Facebookpagina in de gaten voor de leukste foto's en berichten!

naar onze facebook
OAuthException: (#200) Missing Permissions