Flyboarding

Is flyboarding iets voor u?

Uit het water omhoog schieten, salto’s uitproberen en snelheid maken. Klinkt dat u als muziek in de oren? Bij Flyboardschool Amsterdam kunt u terecht voor flyboarding. Flyboarden les is niet alleen uitdagend, maar ook nog eens geschikt voor jong en oud. Deze nieuwe en razend populaire watersport kunt u zelf onder de knie krijgen. Woont u in Amsterdam en omgeving en staat u te popelen om deze te gekke sport zelf een keer uit te oefenen? Reserveer dan snel op onze website.

Les in flyboarding in Amsterdam

Wilt u een vriend(in) of familielid een onvergetelijke ervaring bezorgen? Overweeg dan eens een te gaan flyboarden in Amsterdam. Bij Flyboardschool Amsterdam beleeft u een heerlijke dag op en in het water. Onze ervaren instructeurs staan klaar om er samen met u een spetterende les van te maken. Benieuwd naar onze tarieven en acties? Bekijk dan onze website voor meer informatie.

Gaat u ook mee flyboarden?

Naast flyboarding kunt u bij ons ook terecht voor hoverboarden lessen en plezier beleven op een fun band. Flyboarden is mogelijk vanaf tien personen binnen een straal van 25 kilometer rondom Amsterdam. Bent u geïnteresseerd, maar woont u buiten dit gebied? Dat is geen enkel probleem; de kosten zijn dan in overleg met u.

Heeft u interesse in een spetterend avontuur?

Kijkt u ernaar uit om het water te trotseren? Flyboarding bij Flyboardschool Amsterdam is gegarandeerd een succes! Wilt u meer informatie of bent u nieuwsgierig naar onze werkwijze? Neem contact met ons op via het contactformulier.

facebook galerij

Houd onze Facebookpagina in de gaten voor de leukste foto's en berichten!

naar onze facebook
OAuthException: (#10) To use 'Page Public Content Access', your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook. To submit this 'Page Public Content Access' feature for review please read our documentation on reviewable features: https://developers.facebook.com/docs/apps/review.