Flyboardschool Amsterdam is wegens Corona te koop.

Flyboarding

Is flyboarding iets voor u?

Uit het water omhoog schieten, salto’s uitproberen en snelheid maken. Klinkt dat u als muziek in de oren? Bij Flyboardschool Amsterdam kunt u terecht voor flyboarding. Flyboarden les is niet alleen uitdagend, maar ook nog eens geschikt voor jong en oud. Deze nieuwe en razend populaire watersport kunt u zelf onder de knie krijgen. Woont u in Amsterdam en omgeving en staat u te popelen om deze te gekke sport zelf een keer uit te oefenen? Reserveer dan snel op onze website.

Les in flyboarding in Amsterdam

Wilt u een vriend(in) of familielid een onvergetelijke ervaring bezorgen? Overweeg dan eens een te gaan flyboarden in Amsterdam. Bij Flyboardschool Amsterdam beleeft u een heerlijke dag op en in het water. Onze ervaren instructeurs staan klaar om er samen met u een spetterende les van te maken. Benieuwd naar onze tarieven en acties? Bekijk dan onze website voor meer informatie.

Gaat u ook mee flyboarden?

Naast flyboarding kunt u bij ons ook terecht voor hoverboarden lessen en plezier beleven op een fun band. Flyboarden is mogelijk vanaf tien personen binnen een straal van 25 kilometer rondom Amsterdam. Bent u geïnteresseerd, maar woont u buiten dit gebied? Dat is geen enkel probleem; de kosten zijn dan in overleg met u.

Heeft u interesse in een spetterend avontuur?

Kijkt u ernaar uit om het water te trotseren? Flyboarding bij Flyboardschool Amsterdam is gegarandeerd een succes! Wilt u meer informatie of bent u nieuwsgierig naar onze werkwijze? Neem contact met ons op via het contactformulier.

facebook galerij

Houd onze Facebookpagina in de gaten voor de leukste foto's en berichten!

naar onze facebook
OAuthException: (#200) Missing Permissions