Flyboardschool Amsterdam is wegens Corona te koop.
Over ons

Flyboardschool Amsterdam is een jonge onderneming, opgericht door wakeboarder en wakeboardinstructeur Aron Kriek, die op zoek was naar een nieuwe uitdaging. In 2013 werd het bedrijf in samenwerking met Wakeboardschool Amsterdam opgezet. Flyboardschool Amsterdam is de enige flyboardschool in Nederland, wat ons de ideale plek voor een actieve, unieke en onvergetelijke ervaring maakt.

Professionele begeleiding

Met de professionele begeleiding van onze enthousiaste instructeurs halen we op een veilige en leuke manier het maximale uit uw flyboard ervaring. Wij flyboarden namelijk niet vanaf een steiger, maar vanaf een boot. Bent u niet aan de beurt, dan kijkt u vanuit onze luxe Jan van Gent-sloep naar uw familieleden of vrienden. Ondertussen kunt u genieten van gekoelde dranken die aan boord aanwezig zijn. Na de flyboard sessie bent u van harte welkom in onze accommodatie. Hier kunt u een hapje eten of wat drinken op onze gezellige terras, met uitzicht over het water.

Flyboarden op locatie

Sinds kort beschikken wij over vijf Seadoo-waterscooters uitgerust met Zapata-flyboards. Dit maakt het mogelijk om met vijf mensen tegelijk te flyboarden. Bij grotere groepen kan dit aantal eventueel nog uitgebreid worden. Heeft u zelf een mooie plek om te flyboarden in gedachten en bent u met een groep van 10 of meer deelnemers? Dan komen wij graag bij u op locatie. Bevindt uw locatie zich op minder dan 25 kilometer buiten Amsterdam, dan zitten hier geen extra kosten aan verbonden. Wanneer de afstand groter is dan 25 km, dan stellen we de transportkosten in overleg vast. Wij nodigen u graag uit voor een onvergetelijke dag samen met uw vrienden.

Reserveren

Wilt u het flyboarden graag een keer ervaren plaats dan eenvoudig een reservering via onze reserveringspagina. Ook kun u geheel vrijblijvend contact opnemen met ons opnemen voor vragen over het flyboarden of de mogelijkheden.

Contact Reserveren

 

school
facebook galerij

Houd onze Facebookpagina in de gaten voor de leukste foto's en berichten!

naar onze facebook
OAuthException: (#200) Missing Permissions