Shows

Organiseert u binnenkort een feest of evenement aan het water en bent u nog op zoek naar een spectaculaire act? Dan kan Flyboardschool Amsterdam u zeker helpen. Onze flyboard shows zijn gegarandeerd een succes voor een onvergetelijk en spectaculair feest of evenement. Flyboarden is een extreme watersport die niet alleen leuk is om te doen, maar ook om te zien. De mogelijkheden zijn zeer uiteenlopend. Bekijk hier bijvoorbeeld hoe tijdens een flyboardshow een sleutel wordt overhandigd aan Eric van den Burg, wethouder van Amsterdam.

Flyboardschool Amsterdam

Flyboardschool Amsterdam is een jonge onderneming, opgericht door wakeboarder en wakeboardinstructeur Aron Kriek, die op zoek was naar een nieuwe uitdaging. In 2013 werd het bedrijf in samenwerking met Wakeboardschool Amsterdam opgezet. Wij zijn de enige flyboardschool in Nederland en laten u graag kennismaken met deze unieke sport. U kunt bij ons niet alleen terecht voor flyboardshows, maar ook wanneer u zelf of met een groep wilt leren flyboarden helpen wij u graag. Onze professionele en enthousiaste instructeurs halen graag op een leuke en veilige manier het maximale uit uw flyboard ervaring, waardoor het een onvergetelijke ervaring wordt.

Flyboard show

De flyboard show zit vol spanning en sensatie, waarbij u van de mooiste technieken en stunts kunt genieten. Zo’n show staat garant voor een goede sfeer en is dan ook een waar spektakel. Zijn snelheid, stunts en entertainment precies wat u zoekt voor u evenement? Dan is een flyboardshow precies wat u zoekt. Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden of heeft u vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Contact Reserveren


school
1
1
1
1