Flyboardschool Amsterdam is wegens Corona te koop.
Flyboarden

Wat is flyboarden?

Bent u benieuwd naar wat flyboarden precies is? Wij van Flyboardschool Amsterdam vertellen het u graag! Flyboarden is een watersport waarbij u middels twee krachtige waterstralen uit twee flyboard-schoenen hoog boven het water kunt voortbewegen. Het is echt een sport! Middels een waterscooter waarmee uw flyboard altijd verbonden is, worden de waterstralen opgewekt. U kunt een flyboard als het ware zien als een jetpack op waterkracht waarmee u over én door het water kunt vliegen; zoals Iron man. Flyboarden is daardoor echt een sport voor de avonturiers onder ons. Durft u het aan?

Waar kan ik flyboard les krijgen?

Klinkt flyboarden u als muziek in de oren? Dan bent u voor een spectaculaire flyboard les bij Flyboardschool Amsterdam geheel aan het juiste adres. Onze instructeurs nemen u mee over het Amsterdam-Rijnkanaal op naast de Enneüs Heermabrug. Hierna gaat u vanaf een boot zelf flyboarden. U kunt uiteraard ook toekijken hoe uw vrienden, uw partner of uw familie op een flyboard (probeert) te staan. Wanneer u besluit bij ons te lessen, krijgt u steeds korte instructies gevolgd door heel erg veel plezier op én in het water. Flyboard lessen bij Flyboardschool Amsterdam is een ware belevenis!

Contact Reserveren

Hoe werkt het?

Bent u benieuwd hoe flyboarden precies werkt? We leggen het u graag uit! Zodra uw flyboard aangaat, stroomt het water van de pomp via een slang naar de uitlaten van het flyboard. Met deze harde waterstraal wordt er flinke stuwkracht veroorzaakt, waarmee u zich omhoog kunt laten duwen. Het vergt heel erg veel balans om op uw flyboard te kunnen blijven staan. U zult merken dat u continu uw lichaam moet aanspannen om evenwicht te houden én de juiste kans op te sturen. Flyboarden kunt u dan ook echt als een topsport zien; er is veel inspanning vereist! Om uzelf goed boven het water voort te kunnen bewegen en diverse bewegingen te kunnen maken, verschuift u uw gewicht en kantelt u uw voeten voor de gewenste richting. Voor we daadwerkelijk met u het water ingaan, wordt het flyboard eerst goed aan uw voeten bevestigd. Vanaf het droge krijgt u van ons instructies. Hierna gaat u vanaf een boot het water in die gekoppeld wordt aan een van onze waterscooters. Deze dienen als waterpomp voor uw flyboard. Dan is het tijd voor het leukste gedeelte; het beginnen met oefenen en alle pret! U dient uw borst goed naar voren te houden en uw armen iets naar achter voor een optimale balans. U kunt zo sneller op een langere manier uw evenwicht bewaren tijdens het flyboarden. De meeste mensen blijven al na een half uurtje oefenen staan. Lukt u dat ook?

Dien ik ervaring te hebben met flyboarden?

Vraagt u zich af of u al ervaring moet hebben met flyboarden? Het antwoord is ‘absoluut niet!’. Sterker nog; het maakt niets uit als u nog nooit op een flyboard heeft gestaan. Leren doet u bij een school, dus leren flyboarden leert u bij Flyboardschool Amsterdam! De vraag is echter; durft u het aan om te gaan flyboarden? Om hoog uit het water te schieten, snelheid te maken bóven het water en vele coole trucs uit te proberen? Dan bent u bij ons helemaal aan het juiste adres. Dit is namelijk precies wat u leert als u bij ons komt flyboarden in Amsterdam!

Contact Reserveren

Met hoeveel personen kan ik flyboarden?

Wist u al dat wij sinds kort beschikken over vijf Seado-waterscooters? Deze zijn uitgerust met Zapata-flyboards! Dit maakt het mogelijk om zelf met vijf mensen tegelijkertijd te kunnen flyboarden. En wanneer u graag met een grotere groep komt, dan kan dit eventueel nog uitgebreid worden ook! Bent u met een groep van 10 of misschien zelfs meer deelnemers? Of heeft u zelf een mooie plek in gedachten om te kunnen flyboarden? Dan is het ook heel goed mogelijk dat wij bij u op locatie komen! Neem daarvoor gerust contact met ons op, om de mogelijkheden te bespreken. Zo kunt u bijvoorbeeld ook gaan flyboarden als spectaculair bedrijfsuitje. Wij beschikken namelijk over alle faciliteiten die nodig zijn voor een succesvolle dag. Leer uw collega’s eens op een totaal andere manier kennen. Na alle inspanningen in en op het water is er uiteraard de mogelijkheid om gezellig met elkaar na te praten over alle ervaringen, dit onder het genot van bijvoorbeeld een borrel! Met flyboarden bij onze school in Amsterdam wordt het een bedrijfsuitje voor in de geschiedenisboeken. Wellicht vindt u het wel zo leuk, dat we u volgend jaar weer mogen verwelkomen!

Kom flyboarden bij Flyboardschool Amsterdam!

Lijkt het u ontzettend tof om te gaan flyboarden met de familie? Of wellicht wel met uw vrienden of buren? U krijgt gegarandeerd een spectaculaire dag! Maak er een leuke dagactiviteit van en overweeg eens om te leren flyboarden bij ons: Flyboardschool Amsterdam! Bij ons bent u verzekerd van een bijzondere dag in én op het water. Heerlijk in de natuur, vol spanning en sensatie. U kunt via onze website direct een datum kiezen en reserveren of contact met ons opnemen wanneer u vragen heeft. Wij helpen u van harte verder. Wij laten u graag kennismaken met misschien wel de meest geweldige sport die er bestaat; flyboarden!

Contact Reserveren

school
facebook galerij

Houd onze Facebookpagina in de gaten voor de leukste foto's en berichten!

naar onze facebook
OAuthException: (#200) Missing Permissions